måndag, juli 28, 2008

MC-semester,värmländska skogar, Silence och hjärnans-jukebox





Nu sitter man här igen med abstinens. Grisen har blivit som ett opium för mig...när jag inte har tillgång till bloggen börjar jag med ens att svettas, må illa och frysa samtidigt. Jag tror jag håller på att förvandlas till en tvättäkta cybernörd (som om det inte var nog med att vara musiknörd).
Men det är inte därför jag är här!!! Jag har nu återvänt till verkligheten efter en underbar semestertripp på min långbenta Harleychopper genom de värmlänska skogarna. Jag och en polare styrde kosan mot Koppom!! en värdsmetropol för oss musiknördar. Jag har en god vän som flyttade upp dit med sin familj för 5 år sedan. När vi kom fram frågade jag min väns fru om hon visste var Silence studio låg? Ja visst svarade hon och berättade att hon pryat där för 25-år sedan och spelat biljard med Zilverzurfarn, ätit frukost med Stig Vig, badat och druckit pilsner med de övriga i Dag Vag. Genast satte blogginläggshjärnan igång. "Vi kan åka dit och se om Anders (Lind) e hemma?" Jaaaa skriker jag och vi klämmer in oss i polarens bil och drar iväg en bra bit ut i buschen...Tyvärr var det ingen där men jag har iallafall gluttat in genom fönstret där Dag Vag med flera tunga band spelat in sina skivor.
När man kör motorcykel kan man inte lyssna på musik...men man kan sjunga för sig själv!! Precis som Jonas skrev i ett inlägg så har man en inbyggd jukebox i hjärnan. Där spelas alla ens favvolåtar om och om igen. Men så händer det!! det som bara inte får hända. Man börjar sjunga på de mest osannolika låtar och man kan dessutom texten på dem. Varför?? Vad vill mitt undermedvetna säga mig?? När jag satt där i solen och sprängde fram genom de värmländska skogarna och sjöng på Dag Vags Atomsviten började jag plötsligt sjunga på Tusen Bitar med allas våran Afzelius.......men jag tycker ju inte om den låten, man skakar på huvudet och börjar om med Atomsviten. Men se på fan.. tror ni inte gamle "Affe" smyger sig in igen!! Andra låtar som plågade mig på semestern var t ex. Fångad av en stormvind, Fyra bugg och en coca-cola, Vår bästa tid är nu och sommar, sommar ,sommar.

Sedan kom jag hem och fick besök utav tre vänner från Dalarna som skulle se Iron Maiden på Ullevi och som råkade ha en billjett över som jag fick. Det var en sjuhelvetes konsert med 57000 galna Maiden fans i ett soldränkt Göteborg men det är en helt annan historia........god natt









lördag, juli 26, 2008

Brännande Färskingar


Varje år lyckas jag tyvärr helt omarkerad vinna det åtråvärda priset om märkligaste solbrännan, efter ett par riktigt heta dagar på havet konstaterar jag att solen helt utelämnar vissa partier på min kropp vilket gör att den sk raggarbrännan mest liknar en röd bondkatt med pigmentbortfall, får dock bjuda på detta eftersom jag gör om samma misstag varje år. Väl hemma var det bara att ladda väskan med musik och snabbt ta sig upp till Big High ( Stora Höga ) för ett sammanträde med övriga skivgrisar. En svettig afton med mycket musik, öl, krunch och Batman (Pizzasort)

Efter denna musikkavalkad kan det behövas lite ljuva tips för att svalka av dom sommarsvullna fötterna. Några färskingar med fint pålägg helt enkelt.

Headlights - Some Racing, Some Stopping Helt lysande rockpop, soft skönt lyssna, sommar...
CSS - Donkey Elektropoprock, mumma vad bra
Dr Dog - Fate Vass folkrock singer songwriter, lite Dylan på sina ställen men ett eget sound för övrigt, lyssna !!!
Seasick Steve - Cheap Låt er inte luras av namnet, retro, rotrock och det är inte alls billigt, mycket träääääääääääääääääsk.
Tape - Luminarium Svepande, rinnade musikblandning för den sena kvällen, akustisk elektronisk vattenpop
Sarabeth Tucek - Same Singer-songwriter, folk med mörk underton

onsdag, juli 23, 2008

Väl hemma

Då va man tillbaka i gamla Svedala, ser på de många inläggen att jag varit borta ett tag, inser i samma stund i panik att 3 fjärdedelar av semestern är förbrukade. Nåja jag har ju ändå W.O.W o se fram emot, men hur var då resan? Jo indoktrineringen av familjen har funkat, inte en schlager har spelats på hela vägen, bara skön rock ´n roll, stämningen har altså varit på topp. Däremot så blev ju bilfria dagar också musikfria dagar, undvek även ipoden för att så att säga konversera mer med omgivingen, efter några dagar sätter musikabstinensen igång o man blir sin egen jukebox, vaknade en morgon o kunde inte få den här underbara låten ur huvet. This golden age of communication Means everyone talks at the same time And liberty just means Some freedom to exploit Any weakness that you can find Well turn off the TV just for a while Let us whisper to eachother instead And we'll hope that the Corporate ears Do not listen Lest we find ourselves committing Some kind of treason And filed in the tapes Without rhyme, without reason While they tell us that it's all For our own protection, I swear We never asked for any of this Suget efter att lyssna på ovan nämnda låt var givetvis mycket starkt hela dagen men jag stod emot ett litet tag till, nästa dag dök detta lilla alster upp från ingenstans, en gammal favoritartist men en låt jag inte har ägnat en tanke på många år. Gomorron TV4 med Bengt och med Malou i köket stod radion sjöng om kärlek hopp och tro Ingen sa nåt müslin dammade Jag går till plugget hej då mamma Hej då pappa där du står i dina skor Går och sätter mig vid gardasjöns strand och känner mig tillfreds o tänker att mitt undermedvetna håller nog på o tar fram en egen lista, undrar vad som kommer härnäst . Tvingas dock snart ge upp tanken då några tyska grannar slår på bergsprängaren med tysk hiphop, obetydligt sämre än tysk schlager. Suckar o svär för mig själv, går och hämtar ipoden o en pilsner, ahhh helande o uppfriskande som en söndagstreo...

Madrugada livs levande


Fabchannel, som jag tidigare berättat om, har den synnerligen goda smaken att bjuda på en konsert med Madrugada.

måndag, juli 21, 2008

Stjärnnavigering Och Skörbjugg


Dags att ge sig ut på de öppna haven, är väl knappast någon inbiten sjöbuse men det skall bli riktigt skönt att inandas den härliga havsdoften fylld av gammal tång och mussla, återkommer när skörbjuggen lagt sig. Lite musik med havs eller sjö anknytning, observera ingen Sailing med gamle Roddan, puh....

Rocket 88


När "uppfanns" rocken?
1954 med Chuck Berry å Little Richard?
1955 med Bill Haley?
1956 med Elvis Presley?
Gissar du på något av ovanstående alternativ är det inte konstigt. Det är en allmän vedertagen tro att någon av dessa gentlemän ståtar med epitetet rockens grundare.
Men som ni förstår så finns det någon annan som hade en mycket stor del i rockens födelse. Denne man skulle senare bli väldigt berömd i en annan musikgenre å ännu senare ökänd p.g.a. sitt beteende.
Mannen jag pratar om är ingen mindre än Ike Turner. Överaskande va?
Redan 1951 spelade han in Rocket 88 i Sam Phillips Sun Studios, där sedemera Elvis, Johnny Cash mm skulle göra sina första inspelningar. Låten skrev han på den långa bilfärden till Memphis å denna låt anses som den första rocklåten.
Trevlig lyssning!

söndag, juli 20, 2008

Return to Fantasy...(eller hemma igen och vänder).


Tjallahojsen boysen!!

Ja ha då e man hemma igen efter ett par dagar i den bohuslänska naturen vilket innefattar båtar, kräftor, singelmalt whisky, cider, räkor, grillad fläskfile´, vin och givetvis flera helvetiska regnskurar. Men ingen MUSIK!!!!!!! (suck)

Jag och min familj har även hunnit med en sväng på Nordens Ark ( i regn givetvis) där vi fick se alla möjliga djur. Vi hann inte ens in, för en musiknörden i mig satte i gång. Före oss i kön stod nämligen Kalle Gustavsson bassist i Soundtrack Of Our Lives....Genast satte nördhjärnan igång och jag försökte komma på ett fyndigt inlägg där jag kunde associera till olika låtar/grupper som har med djur att göra, allt medan min övriga familj förgäves försökte få min uppmärksamhet.

jaha och ni kanske undrar vad jag kom fram till?


  • The Animal (givet som amen i kyrkan)

  • Wolfmother (kom som på beställning efter vi sett vargarna)

  • Var e vargen?

  • The Bear (Mayall i högform men inga björnar på nordens ark)

  • The Owl (gitarrist i Canned Heat...frekvent förekommande i olika arter på parken)

  • Zoo station (lika självklart som Animals)

  • Tigers Of Pan Tang ( Vackra kattdjur...inte lika vacker hårdrock)

  • The Byrds......(Den var dålig)

  • I vildjurets tecken...(pepsan lirar bobban, en underbar tolkning)

  • Hawkwind

  • Eagels

  • White Lion............nä nu får jag ge mig det blir ju bara sämmre och sämmre....

Hursomhelt, jag har i allafall kommit hem bara för att packa om för en liten tripp på min motorcykel. Det gäller att ha tempot uppe nu på semestern. Men jag ser fram emot att träffa några av de övriga grisarna när jag kommer tillbaka.


Ja jag glömde ju den viktigaste låten med djurtema...PIGGIES med Beatles.


/Lillgrisen


Rödvita Efterklanger


En återrapport från vårt kära grannland Danmark, vi har sagt det förut men det finns bra mycket mer än wienerbröd och korv att avnjuta från de rödvita. Återkommer med mer..

Mew - Behind The Drapes Lite Sigur Ros med en mer normal rockuppsättning, danskt örongodis
Saybia - In Spite Of Lugn skön rock med mycket vemod, ingen dansk skalle kanske men ack så vackert
Veto - Cannibal Litet ljud men stor känsla, muntert likt sparristrådar i tänderna.
Kashmir - Melopomene Det här är sådår magiskt bra, låten ökar sakta farten, så vagga er långsamt in i oemotståndligheten, eh hm
Blue Foundation - Come And Dance Did I Mention Sassy ?? Mjukt som köttbullar från himlen.
Efterklang - Mirador Plippar och ploppar som vår kökskran, antagligen dags att byta packning, fyller på med märkligt blås, detta är givetvis helt lysande bra

lördag, juli 19, 2008

Dansar Med Grävlingar


Ett rar samling semestertips för att glädja nära och kära ?+-0
Ta med spelaren ut till grillen och dansa med grävlingar. Observera dock ryktet att grävlingar har hemska munsår.

Get Well Soon - If This Hat Is Missing Måste höras nu, genast eller med en gång !!
Isobel Cambell & Mark Lenegan - Seafaring Song Vem kan segla förutan vind ??
Juno Reactor - Inca Steppa Tung gung från gamla technokollektivet
Magna Carta Cartel - Valiant Visions Dawn Softpop med smäckrande gitarrseanser
The Subways - Rock n Roll Queen Lock n Loll, rått ös medvetsklös
Trente Möller - Miss You Så skört och vackert att näsan börjar rinna, lite likt tidiga Autechre, något för den ljuva sommarmorgonen
The Hold Steady - Constructive Summer Från senaste albumet Stay Positive och det passar ju bra så här i sommartider där Ledinare hörs land och rike runt. Pianorock med attityd.

torsdag, juli 17, 2008

onsdag, juli 16, 2008

Jobba på ackord


Does humor belong in music, frågade sig Frank Zappa en gång.
Självklart säger jag.
Men i alla musikgenres kanske det inte har varit lika självklart.

Tänk er 1977 å punkens argsinta revolt. Fanns det plast för humor även där?
Lydons å andra punkikoners sarkastiska uttalanden kan väl kanske i bästa fall ses som humor men annars tog punkarna sig själva på alldeles för stort allvar för att ha glimten i ögat.

Ett lysande undantag stod Adverts för med sin debutsingel "One Chords Wonder". Låten anspelar på den massiva kritik punken fick för att vara omusikalisk, att det bara krävdes ett ackord för att spela. (Liknande kritik fick rocken när den kom i mitten av 50-talet men där krävdes hissnande tre ackord!)

I wonder what we’ll play for you tonight
Something heavy or something light
Something to set your soul alight
I wonder how we’ll answer when you say
‘We don’t like you – go away
Come back when you’ve learnt to play’'

Titeln är dubbelt fyndig då den även anspelar på grupper med en enda hit, One Hit Wonders. Efterföljande singeln, "Gary Gillmore's eyes" hade en något udda berättelse att förtälja. Den handlade om en patient som vid en ögontransplantation? fick den avrättade massmördaren Gary Gilmores ögon och hur detta påverkade denne. Hmmmm! Inte lika rolig.

Sedemera fick punken en rolig subgenre där humor var huvudingrediensen. Fanbärare för denna måste väl Toy Dolls med fantastiskt välbyggda gitarristen Olga vara. Här får ni två smakprov på dom:
Ha en rolig halvtimma!

måndag, juli 14, 2008

Det svänger i flanellen (del 2)


Jaha då var det dax igen. Äntligen semester och lite tid över för musikfunderingar. Sist jag skrev var ju ett litet tag sedan, då skrev jag om flanellskjortans inflytande på min musiksmak. Det var bara ett lien föråkare på vad som kommer nu. Jag vet nästan inte var jag skall börja. Jo...i slutet av -91 närmare bestämt i oktober fyllde jag 18 år. det i sig var inget speciellt isig det speciella var att jag för ett presentkort inhandlade Nirvanas nysläppta platta "Nevermind". En skiva som kom in som en frisk fläkt i den annars så tröga discopopvågen med Madonna,Prince, F.Y.C, och all annan skräp. Med Nirvana följde en hel hop med bra band och här skall jag nu berätta om tre av mina favoritband som alla bar flanellfanan högt.

Sommaren -92 begav sig undertecknad för första gången till Roskildefestivalen. Förväntningarna var skyhöga och spänningen på topp, vad skulle hända, hur skulle det se ut? Väl nere på plats gick förväntningarna i uppfyllelse med råge....(det blev ju några festivaler till). Hur som helst mina nyfunna favvosar Pearl Jam skulle spela på fredag eftermiddag!!! Tidigt tog man sig till oranga scenen för att fa plats längst fram. In på scenen kommer grabbarna och startar i ett helvetiskt tempo med "Even Flow" vill jag minnas fortsätter med "State of Love And Trust"....då gör Eddie Vedder sitt första försök till en "stgedive" men avståndet till publiken verkar skrämma honom. Han påtalar att han vill ner bland oss och alla jublar. Konserten forts med ett frenetiskt ös.....plötsligt händer det...han hoppar....jublet och kalabaliken är total...bandet öser på...han försöker ta sig tillbaka upp på scenen men blir tillbakaknuffad av inga mindre än VAKTERNA!!!! Nu utbryter kaos..trummisen slutar spela och hoppar ner från scenen till Eddie Vedders undsättning..fullt slagsmål....och efter div. käftsmällar utdelade 3m från mitt tryne kommer grabbarna upp på scenen igen. Eddie Vedder är vansinig och skäller o gormar och stackars lilla jag tror förstås att de kommer avbryta konserten. Men ack så fel man kan ha. Eddie säger i micken att han hatar vakterna men att han vill ge oss i publiken det vi har kommit för.....sedan river de av den argaste versionen av "Alive" som jag hört. Jag var i himmelriket. För övrigt hoppade han ut en gång till under låten "Porch" och sa att han hoppades Danskarna skulle slå Tyskaerna i EM finalen i fotboll.

Här får ni 2 smakprov på "Alive" och "Porch" från Roskilde -92 (med mig i främsta ledet.)

Nästa flanell band som jag fastnade för var Alice In Chains. Här får ni en av mina älsklingslåtar med Alice

Sist men inte minst vill jag skriva om Soundgarden. Detta band hade jag förmånen att få se live på Cirkus i Stockholm -94 på deras "Superunknown" turné. En av de bästa live uppträden jag sett med en nyklippt Chris Cornell i högform
Här bjuder jag på två kanonlåtar, en tidig och en sen

Oj OJ OJ......det blev ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa.

Ps. Jag såg även Nirvana på Roskilde -92 men de var helt kassa så jag gjick och såg en grymm konsert med EMF..men det är en annan historia. Ds.

söndag, juli 13, 2008

En Nygammal Med Bostongurka


Ett knippe godingar som jag aldrig blir av med.

Richie Havens - Freedom Live from Woodstock 1969 Snacka om att tortera strängarna
Velvet Underground - Venus In Furs Känns alltid lika nyskapande
Tim Buckley - Song To The Syren Gillar även This Mortal Coils senare version
Nick Drake - Day Is Done Inte den muntraste men ack så vacker......
Jeff Buckley - I Know It´s Over Suverän version, inte så gammalt men ändå
Rolling Stones - Citadel Från deras flummigaste och kanske även bästa skiva

lördag, juli 12, 2008

Den Lille Botanikern


Efter en makalöst trevlig tillställning i kära vänners sällskap fortsatte jag att botanisera bland Meadow Musics tips på ny svensk musik (se även gårdagens inlägg om Skuggan). Där hittade jag ett band som jag direkt fastnade för, nämligen December Darling, ett rockpopband med melankoniska slingor som en bökande gris som jag faller på tandköttet för, svepande gitarrer och bra kvinnlig sång. Upptäck mina vänner....

Daddy Mp3 låt
Road Mp3 låt

fredag, juli 11, 2008

Skuggboxning


Det kommer ständigt fram nya intressanta band i den väldiga musiketern, Sverige är givetvis inget undantag. Banden poppar upp som skogssvampar. En ny trevlig bekantskap är bandet Skuggan som levererar en kompott av känslosam alt country-folkrock. Bra melodiöst och med texter på svenska, dom förtjänar verkligen en stund av er dyrbara tid.
Låtar finns att avnjuta på deras bloggsida (se nedan)


torsdag, juli 10, 2008

Teckningsförbud


Av kända anledningar så är humöret på topp, en liten tralalala låt faller därför in mjukt som en grizzlybjörn på torken.
Här den Dåligt Tecknade Pojken (Skulle faktiskt kunna vara jag, gjorde inga större framsteg på teckningstimmarna.
Sussa sött med små guldskedar i armvecken

Dubbelt kaxigt




Tidgare har jag skrivit inlägg om både dansk och norsk musik så nu har turen kommit till vårt kära broderland i öst.
Finland, kanske många fnyser, dom har väl inget att komma med musikaliskt!
Men se det har dom. Men det blir inga Hurriganes. Inga Lordi. Inga Him eller andra metalgoter. Inte heller M.A. Numminen!!! Å inte legendariska Hanoi Rocks.
Men väl 22 Pistepirkko. Gruppen grundades så tidigt som 1980 och har sedan debuten 1983 släppt skivor i omväxlande takt. Den senaste, ”(Well you know) stuff is like we yeah”, ligger precis nytryckt och ännu varm ute i skivaffärerna. Låna gärna ett öra till denna finska trio. Det har Timo Räisinen gjort och han har verkligen gillat vad han hört. To.m. så mycket att han har tatuerat in 22 på bröstet. Hygglig hyllning!!

MySpace sidan

Hemsida

onsdag, juli 09, 2008

Solblekta Sockeplast


Sol, Sol, Sol
Nu börjar nedräkningen mot semestern, torsdag, fredag---------------whiskey på altanen, umgås med nära och kära, öl , bloggfrossa, festival, griskväll, Östholmen, musik i drivor, fotografera mm..
Fram med sockeplasten och hoppa i sjön.
Låtar med någorlunda anknytning till ämnet ifråga:

Sun Yama – Subterrenean Homesick Blues Vilken cover, antagligen vansinnigt svår att få tag på, men en av grisarna har den ( låten hörs i bakgrunden )

Sun-days – Here´s Where the Story Ends Makalös kvinnlig röst, dock ojämna på skiva

Sun Dial – Reflecter Shoegazerband som aldrig blivit populära men som verkligen har sina ljusa stunder.

The Stranglers – Always The Sun Behöver väl knappast presentera detta band, visste ni att sångaren Jean Jacques Burnel även var med i ett band som hette Fools Dance, där tillsammans med en viss Simon Gallup ( The Cure )

Sun Electric – Spreewald Troligtvis inte så många som hört talas om detta ambient techno band, gillar inte allt men vissa låtar känns lika uppfriskande som ett daggstänk i tårkanalen.

Underhållning Sökes

Ville promp avbryta bökandet med en nyttig länk för er som brukar röra er utanför stereorummet. En söksida för alla typer av evenemang ”konserter, festivaler, musikaler, sport mm, gäller för hela Sverige. Det är bara att sätta sig ned och börja söka efter frälsning. AJKO evenemangskalender - festivaler, konserter, mässor, utställningar och många andra svenska evenemang

tisdag, juli 08, 2008

Räv Bakom Örat


Tisdagsluringen, med lite fantasi kan ni säkert lista ut vilken låttitel jag är ute efter, titta på bilderna och lägg samman informationen så löser ni det.

måndag, juli 07, 2008

Pyssel och Knåp


Vem minns inte skolans pysselstunder med lim i kalsongerna och målarfärg på tandställningen. Med dessa härliga minnen i bakhuvudet tänkte jag nu röra runt i tankekanalen. Låt oss smygstarta med en lagom lätt.
Är ute efter ett svenskt bandnamn, lägg ihop bildernas budskap och vips så har du en svensk grupp (övriga skivgrisar får bara svara i gåtor...)

En Dagens Tack !!


Ett stalltips för er som är intresserade, gruppen Gazelle blandar psykedelisk, ambient, pop, och rock. Resultatet blir luftigt som maräng och på senaste albumet Sunblown har dom verkligen lyckats att få ihop delarna. En perfekt förberedelse inför veckans andra dag.

torsdag, juli 03, 2008

Riskakor och Fotnötter


Att skapa en musikvideo som berör är troligtvis en utdragen process. Låtar som egentligen saknar det där lilla extra kan plötsligt bli intressanta. Det går inte att undvika den synliga medians kraft när du sitter där och säcklar till videon som en läpp-piercad terrier. Här bjuder jag på några impregnerande klipp som hittar fram i den svårköpta musiknördens själ.

Massive Attack - Butterfly Caught Natten faller och vi förvandlas alla till nattfjärilar.
VNV Nation - Illusion Lämnar ingen oberörd, tror dock att videon inte är från gruppen.
Johnny Cash - Hurt Odödlig cover av Nine Inch Nails låten, videon känns ända in i märgen.
Joy Division - Atmosphere Dessa strutar är oemotståndliga, Anton Corbijn
Weezer - Pork And Beans Måste ha med dessa tokar, vem kan motstå en hamster med människoansikte och karate kid.

onsdag, juli 02, 2008

Med Munnen Full Av Cheddar


Att hjärnkontoret skickar ut märkliga föreställningar vid stress är väl knappast något nytt, efter ett antal dagars slit är jag själv inget undantag. Idag när jag mödosamt hasade mig fram till sista bussbytet för dagen så såg jag en kvinna med en stor plastpåse och utan förvarning tog tanken tätpinnen "kan det vara en trädgårdstomte i påsen tro" ??? Hallå, tjaba, hur stor är möjligheten till att någon överhuvudtaget tar med sig en tomte på bussen, hmm eller vad sägs om gårdagens något förundrande barksläpp om mannen som var ute och rastade sin lilla Grand Danois, hunden gjorde sitt på den annars vackra gräsmattan och utan förvarning svarade min hjärna " Om han skulle plocka upp den där med en liten tops så skulle det ta tid minsann ??????????? Ibland blir jag klart fundersam över dessa bryderier men mestadels kan det vara riktigt underhållande. För att dra stocken till stäven slänger jag med ett antal klipp för er med huvudet på skaft. Förresten vart tog KPs ostbågar och Estrellas cheddarpopcorn vägen ??

Nine Inch Nails - Head Like A Hole Så känns det verkligen ibland
Simple Minds - Someone Somewere In Summertime Innan Kerr tog på sig tights och narrkläder.
Northside - Shall We Take A Trip Where´s my brain now ??

tisdag, juli 01, 2008



Nu beger jag mig upp i norra Bohuslän för några dagars rekreation. Stugan e belägen 25 meter från havet med altan i väster där man kan se solnedgången med en whiskey i handen.
Förhoppningsvis ska miljöombytet bidra med många saltstänkta inlägg på grisen så småningom. För att inte få alltför stor abstinens packas även diverse elektronik med. Så när inte naturens soundtrack lyckas mätta öronen så finns hårddiskarna där som understöd. Kanske kan man t.o.m. få tid att lyssna på all nyupptäckt musik som annars e så förtvivlat svårt!

Jaha, och vad ska man spela till detta inlägg?

Kanske den här!

Eller den här lille vispen

Nä nu kom jag på det! Här är både gruppnamn och låt passande.

Vi hörs om några dagar! Ha d gôtt!
 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »