måndag, mars 22, 2010

Shane´s back!

Kände att jag var tvungen att kommentera detta. Shane har väl trotsat döden i flera decenium vid det här laget, enligt tidningarna har han tillsammans med sin flickvän på egen initiativ samlat ihop gamla kompisar till förmån för offren i haiti.

7 kommentarer:

Gonzo sa...

Fy faan va bra!!!! Shane är och förblir en av mina stora hjältar. Det figurerade ju en hel del andra hjältar oxå.

Boggen sa...

Hoppsan! Det var ett helt gäng tanter och farbröder som man har lyssnat och tittat på förut. Tack för det Shane! ...och Jonas förstås...

Jimmy Myhre sa...

När man ser sina gamla idoler upptäcker man hur åldern tagit ut sin rätt, även på oss, Shane väser som aldrig förr, påminner om smöret i pannan vid för hög värme, men smör är ju också gott, en riktig godbit Jonas

Anonym sa...

Visst är det kul att se alla dessa hjältar i samma studio, inte bara Shane som trotsat döden i det gänget... Vad Jimmy menar med även på oss, förstår jag inte alls.

Anonym sa...

Hoppla. Där rusade ju ett par husgudar från förr förbi. Det är nog dags att betvinga det sista av vintern med ett lappkast tillbaka till Pogues-plattorna, det är ju ett band som på gott och ont har präglat en. Host... Lite synd att Nick Cave har rakat av sig muschen, jag tyckte han såg om möjligt ännu elakare ut i den.

/Johan

Anonym sa...

Litet roligt klipp från en intervju med Shane o Victoria, http://www.youtube.com/watch?v=MSahS9k9zqw&feature=related

TP sa...

Mmmm... det här tyckte vi om. Klassisk låt i klassiskt arr. Många kära återseende. Lite överraskad över hur bra Glen Matlock sjöng.
Kolla för all del in orginalet(i dubbel bemärkelse)
http://www.youtube.com/watch?v=orNpH6iyokI

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »