måndag, april 07, 2008

Dax att lämna allt bakom sig??

Hittade denna underbara låt och är bara tvungen att lägga upp den .....midsommar, Roskilde, herrmiddagar,Landala, Guldheden,Björboholm,Källsby,Mycklaborgsgatan...vita loafers och CRUUUUUUNSH http://www.youtube.com/watch?v=3Q0QV1iv-Nw

4 kommentarer:

TP sa...

Ojojojoj!
Vilka minnen musik framkallar. En av grisarnas signaturmelodier. Något för nästa sittning: Grisarnas Gräjtäst Hittz! Garanterat en kioskvältare. Eller sängvätare!
Förmodligen en släng av demens men Mycklaborgsgatan???? Har jag varit där? Hade jag byxor på mig? Enklast för mig att komma ihåg e å berätta vilken musik vi spela, förutom d alltid närvarande Dag, Kebne, Kung Tung, Perverts å d andra gökarna.
"Don't leave this way"

Jimmy Myhre sa...

Aaaaaaaaaaah
Those were the days....
Vilka otroliga kraftfulla minnen till denna låt, kommer ihåg den fantastska kvaliteten på min Ride konsert t-shirt som efter en tvättning hamnade i övre delen av armhålan. Som sagt alla herrmiddgar och fester. Vilket band !!

Jimmy

Anonym sa...

Jag fastnade faktiskt aldrig för Ride, förutom denna sköna låt, satte precis morgonkaffet i halsen och började dansa runt på kontoret. Tack för den!

Gonzo sa...

Vi hade väl ingen sittning på Mycklaborgsg. men det är ändå ett minne med den tiden då Mr.J fortf. bodde hemma...innan Skurup. Föresten slängde du inte t-shirten på Roskilde?.....Min åkte i sopporna bara för ett halvårsedan.

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »