måndag, juli 07, 2008

Pyssel och Knåp


Vem minns inte skolans pysselstunder med lim i kalsongerna och målarfärg på tandställningen. Med dessa härliga minnen i bakhuvudet tänkte jag nu röra runt i tankekanalen. Låt oss smygstarta med en lagom lätt.
Är ute efter ett svenskt bandnamn, lägg ihop bildernas budskap och vips så har du en svensk grupp (övriga skivgrisar får bara svara i gåtor...)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid trevligt med pyssel. Jag tror det är det där bandet några skivgrisar såg i Roskilde för några år sen. Inte sant?

(väljer att svara i gåtform, så nån annan får chansen, men ett svenskt mansnamn + huvudbonad är alltså min gissning.)

/Anders

Jimmy Myhre sa...

Helt riktigt Anders, en helt oväntad men lysande konsert i Roskilde för ett antal år sedan, får se om någon annan kan klura ut det rätta svaret.

Jimmysatva

TP sa...

Man e hopplöst efter när man har inte haft någon uppkoppling. Visserligen kunde jag läsa bloggen via mobilen men det gick inte å kommentera. Eller så var det jag som inte kunde. Tänk att man gick från Page & Plant för å titta på en obskyr grupp från Kalmar som spela blues i folkmusiktappning. Å efteråt var det absolut ingen som ångra det valet.
TP

Jimmy Myhre sa...

Abstinensen framträder allt fortare när uppkopplingen är omöjlig. Iphonen skall vara den perfekta mobila kumpanen för bloggberoende, finns dock vissa andra brister.
Bra grupper från Kalmar ??

Jimmy

Gonzo sa...

Ja ingen av oss glömmer väl violinisten.......Roskildes snyggaste puma!!!

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »