torsdag, oktober 16, 2008

Dagens krislåt

Finanskrisen är på allas läppar, efter att ha kollat på kvällsöppet igår står det klart att är man inte någon slags marknadsfundamentalist o tycker att krisen bara är ett slags uppfräschande bastubad för nya bubblor, så är det marxismen som gäller. Bara att välja. Följande låt är nyaktuell då den är från förra gången vi hade "haft det för bra". Se den som en värmande tanke även om det är föga tröst för alla volvoarbetare mfl. Johan Johansson - Va?!

4 kommentarer:

Gonzo sa...

Som du vet är jag ju en trogen Marxist...min favvo bland filmerna är "en dag på kapplöpningsbanan". Vad det gäller finanskrisen så har jag ju redan kommenterat det med ett citat av Sundström.
Vilken nostalgitripp det var att se på Herr Johansson, var tvungen att spelaa igenom hela skivan....o videon sen sicken lågbudget....

TP sa...

Lille Johan!
Tur att det är gammal smalfilm för nuförtiden hade han inte fått plats.
Groucho - oneliners grundare
Vilka killar!

Anonym sa...

Jag skrattade gott när jag såg videon o Johan tidigt 90-tal fick mig osökt att tänka på serien Storstad o "Koma" om ni minns honom, känns overkligt längesen nu... Jodå Gonzo jag såg att ditt citat, tänkte först att jag skulle gjort ett krispaket men det kretsade bara runt Johansson/Sundström så det vart inget

Jimmy Myhre sa...

Kommer ni ihåg Molliendo, om inte jag minns fel såg vi den lille mannen på scenen för en herrans massa år sedan, minnena kommer så sakta tillbaks.
Vajert

Jimmy

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »