fredag, oktober 24, 2008

Ska du hänga med på en öl?

Fredag kväll var en gång i tiden starkt förknippat med en hel del öl. Nuförtiden kan det fortfarande innebära öl men absolut inte i dom kvantiteterna som då. För gamla minnens skull tänkte jag i alla fall bjuda på en runda. Häng med!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm tur att det finns öl som sagt. Lustigt att du lägger upp den här låten, den får mig alltid att tänka på dig i Sälen för jättelängesen. Med dödsförakt tog du dig nerför backen vrålande just denna refräng. BEER BEER WE WANT MOORE BEER!!!

Gonzo sa...

Underbart!!! så härligt och se typiskt engelskt. Både musikaliskt och humoristiskt.Vilken underbar video. Själv kan jag ju inte stämma in i refrängen på samma sätt som er andra med tanke på att jag inte gillar öl. Det känns inte lika tumgt och ropa cider, cider, cider...möjligtvis gin, gin ,gin...nä
Hursomhelst så sitter jag här på lördagsförmiddagen och vådar ett helvetiskt bakrus som jag la grunden till igår kväll/natt tillsammans med Blå-Anders. Vi hade en musikorgie utan dess like där jag tillslut tog musten ur den stakars trötte småbarnsfadern. Klockan blev bara strax efter 3.....du och jag TP brukar ju köra till 5... Vi han och gå igenom en hel del riktigt bra musik som jag med nyktra öron skall lyssna igenom idag.

Anonym sa...

Ölnostalgi! Får mig osökt att tänka tillbaka på alla rugbyresor man gjorde för "hundra år sedan". Öltälten i Holland. Nu ser man mer fram emot att öppna en vällagrad Amarone. Fast en eller annan öl i Big High hade varit fint. Har du något inbokat fredagen den 14 nov? Funderar på att komma förbi. /Kusin

Jimmy Myhre sa...

Denna ljuvliga stämma väcker ett stort ölbegär minsann. Funderar starkt på att trycka en t-shirt med bilden från inlägget.

Jimmy

TP sa...

Visst e d en grisklassiker?
Har ingenting att göra med musikalisk kvalité utan här är det andra referensramar som gäller.

Kan inte tänka mig bättre låt att sjunga när man glider över stupkanten å tar sikte på fjällstugan i mitten av backen. Jägermeister hade du inte hunnit att uttala förrän du hade varit framme.

Det är mellan 03.00-05.00, när resten av världen sover, som dom riktigt tunga klassikerna spelas. Eller hur Gonzo?

Just den helgen är jag uppbokad, Peter! Den 28 kan bli knapert oxå då jag är på utbildning i huvudstan å kommer inte hem förrän sent på kvällen. Det hade varit jäkligt skoj om det hade gått nån annan helg! Vi hörs!

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »