lördag, augusti 30, 2008

Dagsfärsk

För att få riktigt nördig koll på vad som hände idag gällande musik kan jag varmt rekomendera hemsidan This Day In Music, dom beskriver där dagliga händelser i musikhistorien. Givetvis kan dom inte få med allt men vilket jobb att ta reda på all fakta, tycker därför att sidan är värd en genomgående tillsyn, lägger även in den som en snabblänk i bloggen.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Där ser man. 1989 åkte Izzy Stradlin fast efter att ha pissat på ett i mittgången under en flygtur. Måste varit kö...

Suverän länk, Jimmy! Den kommer att komma till användning. Anders

Jimmy Myhre sa...

Tänkte att den skulle falla er i smaken
Hur var skivmässan ?? har inte hunnit att få någon rapport från T.P

Jimmy

Anonym sa...

Mycket Vinyl. Många hårdrockare, mestadels Iron Maiden-kids. Kul anakronism att se dessa tjugoåringar göra parodi på ens egen ungdom. Några fynd hann det bli. Köpte bland annat Eric Burdons & The Animals Wings of Change samt E.Costellos This Years Model för tio kronor styck. Yes! säger framförallt åt Winds of Change, som jag sumpade i samband med en flytt från huvudstaden för några år sen, och saknat sedan dess. Sedan tog vi även en tur till Bengans och övriga kringliggande affärer. Packade på mig fem kilo musikmagasin till vrakpris. Så nu har jag att göra inatt. / Anders

Jimmy Myhre sa...

Härligt att höra Anders, lektyr för krystningsbesök är alltid helrätt. Skivmässorna brukar som sagt vara hårdrockarnas paradis så jag kan tänka mig att spandexen stog som vildhavre i backen. Kul med fynden.

Jimmy

Anonym sa...

Vilken underbar länk! Sidan e som gjord för oss nördar. Fan va mycket total onödig info att lagra.
Skivmässan var som att hoppa femton år tbax i tiden. 60 % vinyl. Du hade gillat dig. Men vilka priser! Samlingen verkar förräntat sig bättre än sekinerna på banken. Blir än mer sugen att få ordning på spelare å vinyl. Träffa på din synt-hg från Fred 5.
TP

Jimmy Myhre sa...

Vilket jobb som sagt att fylla på alla fakta per datum, lite avis att jag inte kunde följa med på mässan men det får bli en hederlig skivrunda snart istället, har hållit på nere i källaren övrig ledig tid. Nu jävlar så snart.....

Jimmy

Anonym sa...

Jäpp, skivrunda får det bli å det snart. Kändes gott å bläddra vinyl igen å faktiskt kunna se texten på omslagen.

TP

Jimmy Myhre sa...

Man blir ju inte yngre men texten ser ut att bli mindre....

Jimmy

Anonym sa...

Underbar sida, som gjord för oss nördar....nu har skolan börjat så jag kommer hänga mer vid datorn!

/Magister Gonzo

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »