tisdag, juni 02, 2009

Wow vilka artister

Nr 200: Det tillkommer allt fler till det digna startfältet på Way Out West i Slottsskogen. I dagarna blev även Andrew Bird, Vampire Weekend, Peter Broderick samt El Perro Del Mar mm klara. Ett av nytillskotten som många antagligen inte kände igen var The Irrepressibles, en grupp på 10 medlemmar som framför ljuvliga toner på klassika instrument, tro mig detta kan bli lika mäktigt som Anthony och symfonikerna. Lyssna och bedöm själva... The Irrepressibles - In this Shirt The Irrepressibles på MySpace

7 kommentarer:

TP sa...

Det här var härligt fräscht! Dessa ska absolut kollas in på WOW. Detta års Sigur Ros kanske?

Ojojoj, vilka tillskott! Frågan är inte längre vilka man ska se utan vilka man tvingas att missa!

Anders sa...

Om Andrew Bird och Antony Hegarty blev kära och fick ett kärleksbarn -en pojke- skulle han förmodligen låta exakt som sångaren i The Irrepressibles. Underbar röst! Två underbara låtar! Kyrkorgeln i In this shirt är så mäktig att jag får lust att besöka nästa söndagsmässa. Lovely!

Jimmy Myhre sa...

Ja det här blir jobbigt, vilka tvingas man missa på den gyllene festivalen, vågar inte ens tänka på det. Orgeln i Annedalskyrkan kan komma väl till pass när Irrepressibles svänger igång.
Troligtvis mäktigt som tusan

Boggen sa...

Mycket bra! var ordet, sa Bill

Jocke sa...

Sjukt bra startfält.

Jimmy Myhre sa...

Mycket mumma för oss musikälskare, börjar att få prefestivala problem i form av musiköra och tonsättningar i grundstommen

Jimmy

Linnea sa...

Det var verkligen en grym spelning! Hade aldrig hört dem förut och var där tidigt för att få bra plats på Andrew, men det här var ju suveränt! Me like!

btw, kolla gärna in min blogg^^

Kram!

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »