torsdag, juni 24, 2010

Sluuurp !!

Nu känns den efterlängtade semestern inom räckhåll. Midsommar, bad, grillning, malt, musikfestival mmm För en gångs skull så blir det troligen en lugn ledighet där kropp och själ skall läkas, riktigt skön avkoppling med andra ord.
Hoppas att fotbolls VM lägger in en andra växel så att vi åtminstone får se några matcher som kommer att hänga kvar i minnet. Positivt att vi slipper se en sur Lagerbäck med uppkavlade ärmar och raggarbränna i slutspelet. En skön kontrast är Maradonas ledarskap, dom hade iallafall roligt under tiden…
Musiken fortsätter att rulla in i en osannolik takt, ständigt nya upptäckter men även några gamla som överraskar.
Just därför vill jag istället dela med mig av musiken som jag växt upp till, en spotifylista där låtarna är lika självklara som vågorna på Atlanten, kommer ständigt på nya godingar så listan uppdateras ofta..hoppas att ni hakar på....

5 kommentarer:

Malin sa...

klart man hakar på :-)

Anonym sa...

Hmmm...denna lista kunde lika gärna vara min egna! Bättre betyg kan man väl inte ge? Den bästa spellistan hitills! Bara femstjärniga alster.
Lite överaskningar dock! Den största är utan tvekan Asia. Det bor allt en liten Yesare i dig ändå. Michael Jackson var också en högoddsare. Var det den gamla danskungens sida som inte kunde hållas tillbaka? Vince Clarkes enda sånginsats i historien är snygg kuriosa.
Satt faktiskt å snurra på Spotify härom kvällen å kom in i ett stim av gamla favoriter, de mesta med här. Det är det roliga med denna tjänst, man eggas alltid vidare till nästa favorit å till nästa å till nästa..... å där gick fem timmar!
Väntar spännt på fortsättningen! Grymt!
Ps, nu börjar semestern. ds
TP

Jimmy Myhre sa...

Härligt Malin, hoppas att du hittade några gemensamma nämnare

Broder, det är vår uppväxt så vi skulle egentligen gjort den tillsammans, meningen är att alla låtar som på något sätt gjort avtryck skall vara med, en del riktiga kalkoner men för det mesta lyssningsbara guldkorn, vi har alla våra skämsingar i garderoben. Asia kom helt enkelt med för att vi tillsammans lyssnade på dom under en period, har börjat att beta av gamla singlar från Oktaventiden, det lär dyka upp fler överraskningar, När det gäller Jackson så är det mycket riktigt från discotiden när skorna glödde

Anders sa...

Härlig lista.
Håller med dig om VM (även om det tagit sig lite från åttondelsfinalerna, Tyskland-Argentina kommer leva kvar länge). Trist, i klass med dödgrävaråret 90, då Argentina knäckte många benpipor på sin väg mot finalen. 2010 faller alla fotbollsspelare som om någon mystisk nervsjukdom drabbat VM-byn. Alla utom engelsmännen, tyskarna, brassarna och argentinarna. Lättast faller den lövtunne Robben. Mest överdrivet: Cristiano Ronaldo.

Jimmy Myhre sa...

Lite trist för Afrika att VM inte levt upp till förväntningarna, håller med dig Anders att det har blivit bättre men det är fortfarande flera av dom stora nationerna som underpresterat grovt. Skoj att Sydamerika har gått bra iallafall.

Nu till det värsta gisslet inom idrotten. Dessa förbannade primadonnor som filmar sig till fördelar. Hade jag bara haft möjligheten så hade bårkillarna fått skrapa upp resterna nere i fifabåset, hua, hoppas verkligen att dom börja ta det här på allvar så att det blir konsekvenser.

Märkligt känsla när tyskarna har stått för den roligaste fotbollen, men dom förtjänar verkligen en plats i finalen. Hoppas att vi nu får se riktigt bra matcher i semifinalerna Anders, annars får vi gå och köpa deluxeversionen från 82

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »