torsdag, maj 03, 2012

Autobahnd

Jag tröttnade på den befintliga musiken i bilen som jag nu hört miljarder gånger vid det här laget. Tiden har inte räckt till för att bränna nya cdr vilket resulterade i följande revolutionerande tanke: tänk om man bara skulle blunda å ta några cd från kollektionen. Steget var mikroskopiskt från tanke till genomförande så på förra veckans bilturer  till o från jobbet avnjöts Killers, Coldplay och Urban Turban!!!!
Urban Turban har sin egna lilla plats i grisarnas musikhistoria. En suverän tältspelning i Roskilde är orsak till det, inte minst p.g.a. olagligt sensuell violinist som, likt en kvinnlig Näcken, hade fått hela festivalens manliga deltagare att hoppa i vilken vätska som helst.
Ni som inte känner till bandet är ursäktade, så värst kända har dom inte blivit. Att spela blues med fornnordiska instrument innebär knappast en karriärraket!

Undrar vad veckans bilmusik blir?

Urban Turban

3 kommentarer:

Jimmy Myhre sa...

Vilka minnen broder, Roskilde kändes plötsligt nära. Härlig idé med att slumpvälja ur kollektionen. Man kan upptäcka mängder med godis som missats.

Anonym sa...

Turbanerna är ett underbart grisminne...vilken kvinna!!!! Kul knep när man fastnat i bilstereoträsket med samma trötta skivor. Man återupptäcker massa göttigt.
Själv har jag börjat göra en grundlig sortering av musik vilket oxå gör att man återupptäcker gamla godingar....just nu går Derek and the Dominos på högsta volym (till damernas stora förtret) :)

Anonym sa...

Visst väcker den felande länken sköna minnen!
Ja man behöver ju inte bara jaga nytt, det finns ju en å annan redan ihopkokad låt som tåls att lyssna på och återupptäcka igen.
Damerna måste ju ändå tycka att Dominoes är mer ok än Allmans!?
TP

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »