torsdag, januari 21, 2010

Shaken And Störd

Sammanslagen likt en förvärvad plastligist och luktfri som en överbetald hålfotsinläggare. Flingor till kaffet med senapsröra och ägg, levererar snabbstarter för spismäklare och försjunkna samåkare i glesbygd. Vistas inom lokaliserad samhörighet och beslagtar skenbart överflödig lastpost. Förlorar en vadavlagring till en icke myndig avfallsestradör, avslutar dagen med att sprida redskap till nyttjande av annan part. Låt oss klänga vid stanken av prydligt fogade linimentförbud, stek oss i glansen av skorrande snapssultaner och inled oss i fullskalig kompostberedskap. Stinn som en gråstensmussla förtäljer jag illsinnesrik detaljhandel med försumbar vinst. ;,;;;;,,mMphkhkkkarghhh braniac error...................zzzzzz Efter en milt sagt hektisk vecka var det dags att tömma innehållet. Nu känns det genast bättre…. Avslutar med lite nya godingar : The Eels - Little Bird

7 kommentarer:

TP sa...

Inte utan att det märks att du haft en tuff vecka!
Ett miljöombyte är inte helt fel nu, va Luke Skiwalker?
Om Brian Wilson slagit igenom idag hade hans musik låtit som Surfer Blood. Betyg gott som något!

Jimmy Myhre sa...

Läskig vecka helt enkelt, allt strular och går sönder, vattenläckor mmmmmmmm
Men imorgon e en annan dag...
Blodssurfarna skall läggas in i minnesbanken

Malin sa...

Surfer Blood var riktigt bra. Ska läggas på minnet. Eels var det bra länge sedan jag lyssnade på. Boggen länkade till Little Bird också och den gav verkligen mersmak. Senaste albumet ligger i komihåg-listan och ska förhoppningsvis hinnas med att avverkas i helgen.

Jimmy Myhre sa...

Surfer är helgrymma, såg att dom var med i GP idag, genombrott i år ??

Boggen sa...

..och de är bokade på Way out West..

Jimmy Myhre sa...

Javisst är det underbart Boggen, ett Göteborgsbesök i sommar tro ??

Boggen sa...

Det lutar åt det. Vill gärna se lite fler intressanta bokningar innan jag slår till på en biljett, men de kommer väl. Brukar det ta slut på biljetter?

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »