tisdag, februari 02, 2010

Gabriel och Arkadspel

Peter Gabriel bjuder på en hel del goda tolkningar av andras musik på sin nya fullängdare, här och här får ni sköna smakprov.. , andas lite Lanegan på sina ställen, eller är det bara är jag som tycker mig höra detta.

5 kommentarer:

Malin sa...

Hörde Arcade Fire-covern för några dagar sedan, tycker den är alldeles fantastisk. Dock missat att han släppt en hel platta med tolkningar. Kul! Ska bli intressant att höra, framförallt versionen av Elbow's Mirrorball.

Anonym sa...

Spännande, har haft blandade känslor för Gabriel genom åren, det här lät riktigt bra, och hela låtlistan såg riktigt intressant ut. Visst påminner det om Lanegan

Gonzo sa...

Gabriel är ju en man som alltid legat och lurat i vassen...det här verkar riktigt lovande.

Jimmy Myhre sa...

Arcade Firecover är något vassare än Bon Ivers Malin, skall bli helintressant att lyssna på hela skivan, Skönt Jonas att det inte bara är jag som hör röster i huvudet,tror att det var Borrelia Magdeburg som jag berikades med förra sommaren, märkte faktiskt inget förrän ljumsken blommade upp i ett rödhäftigt sken stor som en fotboll, läkaren frågade om jag inte känt några symptom, nej inte mer än vanligt svarade jag, go i hövvets pojk som man säger i Götet, kommentaren från anonym är givetvis rappakalja, får se om jag tar bort den, Gonzo: Gabriel har ju alltid legat på lur och spottat ur sig några höjdpunkter med jämna mellanrum, det låter synnerligen lovande, får se om hela skivan håller samma klass.

Boggen sa...

Nu hann jag med att lyssna på dessa. Låter spännande. Trodde Gabriel hade gjort sitt, men tji fick man! Håller med om Lanegan-liknelsen.

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »