tisdag, september 21, 2010

Ändan In I Kaklet

Idag känns benen likt betonggrisar som utan begriplig uppgift kastats ut i en främmande miljö. Bakdelen ömmar ungefär som efter en dags otaliga besök på latrinpalatset. Igår cyklade jag nämligen för första gången till arbetet sedan knäskadan i våras. Tror att det rör sig om en sträcka på ca 30 km sammanlagt, tur och retur. Inget för en van cyklist men för en ej längre så lovande idrottsman ger det vissa biverkningar. Trots detta känns det förbaskat skönt att knät höll hela vägen, det börjar bli hög tid att slipa på den kroppsliga formen. I morgon är det dags för en ny härlig cykeltur, hoppas att min bakdel antagit normal form till dess. Höstens intågande har lämnat många nytillskott på musikhimlen, tror att många artister väljer att släppa sin musik på just hösten, kan det vara att vi behöver mer förströelser när ljuset blir mindre och vi köar kring den värmande brasan. Det får nog bli en tur till skivbutikerna snarast för att stilla den tilltagande abstinensen. Några smakprov från höstens sötma….. Calexico - Ocean Of Noise
School Of Seven Bells - Windstorm Tame Impala - Runaway, Houses, City, Clouds Sharon Van Etten - Don´t Do It Grinderman - Heathen Child

7 kommentarer:

Gonzo sa...

Sköna låtar....ser ut att kunna bli en intressant höst, i.a.f. musikaliskt. Black Mountain doftade Deep Purple's Might just take your life...vilket är en av mina favoriter. Får nog lukta lite mer på dom.

Arselvärk!!! ja man skall ta det vackert, och känner jag dig rätt tog du väl tiden oxå, så du har något att matcha mot.
"som man bäddar får man cykla!"

Jimmy Myhre sa...

Inte nog med det, hade gett mig fan på att köra extra i uppförsbackarna, ruterna går aldrig ur...suck..

Boggen sa...

En skön samling låtar, tackar! Får också tacka för den förträffliga Back to the Indies-listan. En skön nostalgitripp med en hel del gamla favoriter som återupptäcktes.

Dagens musikvideo sa...

Välkommen till Dagens musikvideo! Vår eminenta tipspanel ger dig tips på grymma musikvideor varje dag. Följ oss även på Twitter och gilla oss på Facebook för att få dagliga tips direkt i din statusrad.

Jimmy Myhre sa...

Ingen orsak Boggen ,jag får så mycket godsaker från din blogg så jag måste få bjuda tillbaks. Spoten är perfekt för nostalgiorgier.

TP sa...

Mycket gottigt det här!
Både de etablerade och nytillskotten låter intressanta.
Hösten börjar lika starkt som vanligt.

Jimmy Myhre sa...

Det blir som vanligt en sjujäkla höst broder, man börjar att bli riktigt bortskämd

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »