söndag, april 18, 2010

Söndagstips!

Jaha, då har man klarat av första veckan som fyrbarnsfar, känns förträffligt och lite märkligt med tre döttrar och en son i huset, trodde inte det sistnämnda var möjligt faktiskt, men skam den som ger sig... En son som enligt min mening borde få det stolta namntet "Dante" men som riskerar, då förhandlingarna kollapsat, gå under namnet "Lillebror" resten av livet. Fick även mitt diskbråck opererat dagen innan födelsen, underbart att kunna röra sig utan behöva trycka i sig ett halvt apotek innan. Uppvaket efter operationen ägnade jag åt att lyssna igenom the Jeffrey Lee Pierce Sessions Project, där bl a Nick Cave, Mark Lannegan, Mick Harvey, Lydia Lunch, Debbie Harry mfl tolkar 6 st tidigare outgivna Piercelåtar i totalt 16 spår, man kan tycka att de borde använt sig av fler låtar istället för flera versioner av samma låt men det gör faktiskt inte så mycket. Stundtals är det magiskt bra, i synnerhet öppningsspåren Ramblin Mind med Cave och framför allt Lanegans "Constant waiting". Smyg in på deras myspace eller införskaffa hela skivan, det är den värd, fast det är ju bara vad jag tycker, vill ni ha en objektiv åsikt skall ni fråga någon helt annan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis, grattis!
Både att puttat den lite till vänster å äntligen fått en son samt fått lagt diskarna rätt i cd-växlarn. Snart kan du poga igen!
Gun Club är ett sorgligt förbisett band som borde tilltala fans till de artister du nämner. Jeffrey var en tämligen vilsen själ och drog missbruk gjorde inte saken bättre. Bra musik kunde han i vilkte fall göra. Bägge låtar lät väldigt bra.
TP

Jimmy Myhre sa...

Vilken vår Jonas, det här måste bli ett firande av guds nåde, stort grattis från oss alla, Gun Club diskuterade jag och äldste broder så sent som i helgen, svinbra i sina bästa stunder, inte konstigt att Jeffrey har influerat många av våra favoritartister

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »