torsdag, februari 14, 2008

Dr. Dread

Listan över band som man borde ha sett men av någon outgrundlig anledning missade när det begav sig kan säkert göras outhärdligt lång, så därför tänker jag börja med en liten smygare.
Dreadzone i Roskilde (var det 95 tro ??) Ett band som vi tyvärr inte hade så bra koll på just vid det tillfället, men som efteråt vuxit fram som en klar favorit på den elektroniska dubscenen. Tyvärr hittade jag inte något vettigt klipp ifrån Roskilde 95 men det svänger som tusan ändå. Som vanligt klicka på gruppnamnet eller bilden så finner du frid.................

Dreadzone - Love The Life

Dreadzones officiella hemsida

Dreadzone på Myspace

Subsonar på Myspace

7 kommentarer:

TP sa...

Nu blir jag riktigt rädd! Kom precis tbax t grisen efter en utsvävning på Youtube. Där sökte jag på ett av mina absoluta favoritband å hittade en skitbra låt med dom som jag faktiskt aldrig har hört innan. Detta måste jag självklart dela med mig av på grisen. Men d hade redan gjorts!!!
Scary!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gonzo sa...

Oj nu e vi inne på ett kännsligt ämne!!!

Gonzo sa...

Jag har ju aldrig varit så förtjust i elektronisk musik...men det här svängde! Jag blev fast på youtube och kollade in flera låtar..grymt!!!
Jag har ett svagt minne av att vi snurrade in i nåt stort ravetält sent på natten i roskilde-95..där det svängde kraftigt...eller?? minnet sviker lite:)

Jimmy sa...

Har själv lite vaga minnen från 95 men vad som poppar upp är att tvillingarna som hade varit eller skulle på Dreadzone var lyriska över gruppen. Kommer dock inte ihåg ravetältet, men det kanske inte är så konstigt ?? Snacka om blodsbröder, vi tänker på samma saker, samtidigt !! Very scary stuff

TP sa...

Dreadzone spelade tidig eftermiddag. Tror dom hade den föga avundsvärda att starta upp danstältet den andra dagen. Inte en själ fanns inne i tältet utan alla låg uppradade utanför lapande sol ,musik å öl. För övrigt en av mina största konsertmissar på Roskilde, fullt i jämförelse när jag hasta förbi Waterboys på stora scenen -86.

TP sa...

Var inne på en inofficiell hemsida för Dreadzone där dom proppade för orginalmedlemmen Tim Bran's soloprojekt Subsonar. Uppskattar du Dreadzones musik så kommer du å älska detta.

http://www.myspace.com/subsonarmusic

Jimmy sa...

Grymt sa grisen, lägger ut länken på inlägget, det lät svettigt bra

Jimmy

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »