söndag, mars 15, 2009

Marsmän och Marskatter

Dags för några nya favoriter som snurrar på i min spelare.
Existensminimum - Fuglesang Min nya favoritkille heter Magnus Henriksson, så öppen och märklig att han inte går att avfärda. Albumaktuell med sin andra fullängdare "Ok Boys" (Svenskt)
Loney dear - Airport Surroundings Omslaget till trots så är detta en mäktig musik med ett virrvarr av trådar som leder ut i alla möjliga musikaliska hörn. Nyligen släppt albumet Dear John(Svenskt)
White Lies - E.S.T Har skrivit om dom tidigare i år, deras album " To Loose My life är ett måste för alla gamla fans av Joy Division, Interpol, Editors, Lowlife och liknade.
Thåström - Kärlek Är För Dom Behöver knappast någon presentation, Thåström går återigen tillbaks för att visa upp sitt barndomsmörker, Fullängdaren visar att Thåström fortfarande berör långt in i själens mörkaste vrår..
Brian Eno - By This River Har ett par år på nacken men vad fan gör det ???

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fina tips, Jimmy! Loney Dear har gått varm under första kvartalet. Bra platta!

PS. Kul med Antony och Beirut! Riktigt kul!

Anonym sa...

Thåis e förbannat bra....har kört den konstant
/Gonzo lillgris

TP sa...

Tackar för senast. Det blev bevisligen en bra omgång med stora svenska överaskningar, om man bortser från Pimmen för där vet man att man får högklass.
Whte Lies är nästa stora kioskvältare typ Killers.
Eno e aldrig fel.

Boggen sa...

Existensminimum! Vilken kille! Att få med DiLeva-konstigheter, sexiga brudar med hästhuvuden och en hyllning(?) till Fuglesang i samma video. Bara det liksom!

Jimmy Myhre sa...

Efter en gammal hederlig skivrunda med min käre broder kom jag över dessa fynd, Loney dear fullständigt lysande med fräcka stråkarr och Existensminimum med en experimentlusta som krullar håren på tungan, Thåis är i sin livs form och levererar ett mörker som lyser upp tillvaron ?? White Lies nya album rekomenderas starkt..

hafnet Jimmy

Anonym sa...

Fastnade också för Loney Dear för några veckor sen, förbannat bra. Existensminimum var nytt för mig och det gillas. Fast just nu får Thåström det mesta av min uppmärksamhet.

Jimmy Myhre sa...

En ny favorit helt klart, kul att du gillade Existensminimum Jonas

Jimmy

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »