torsdag, december 06, 2012

Decemberlistan

 


Kors, det blev vinter - riktig vinter! Inte västkustvinter med knäckande variation mellan slask och påfrysning men alltid med rå snålblåst. Nä, riktig vinter med först snö, snö, snö och sedan rejäl kyla.

I en, till synes, aldrig sinande ström fortsätter ny kvalitativ musik att skölja över oss. Liksom många av er frågar jag mig hur i helsicke man ska hinna med? Nyktert tvingas man konstatera att det inte finns någon möjlighet att ta åt sig allt musikgodis utan bara njuta av ridandet på det musikaliska överflödets vågor. Här kommer därför mina nyinsamlade pärlor med mestadels ny bekantskaper men även gamla vänner som Nick Cave, Eric Burdon!, Black Keys och Soundgarden. Varsågoda!

Decemberlistan

5 kommentarer:

Gonzo sa...

Gött med en ny lista till fredagsmatlagningsölen....tjuvlyssnade lite och Cave låter lovande, Burdon som man kan förvänta sig...Soundgardenplattan har jag lyssnat igenom några gånger och den tar sig. Kanske hade jag för höga förväntningar i början.

Anders L sa...

Tack TP. Spellistor kan man inte ha för många av. Är röven din? ;)

Jimmy Myhre sa...

Blir sittning ikväll när barna har lagt sig, återkommer med glada tillrop.

Jimmy Myhre sa...

Jävlar ända in i barksokogen vad mycket bra broder, Nick Caves nya påminner en hel del om Timbre Timbre i ljudbilden. Solar Fields är hör och häpna killen som jag sålda av mina syntar till, verkar som att dom fick ett mer givande hem. The New Gods, Evil eyes, Exit Music mmm, mumma broder

TP sa...

Va fan Anders, du måste väl känna igen min röv vid det här laget!
Solar Fields var ju en rolig anekdot Jimpan.

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »