fredag, april 25, 2008

Nomi-klatura


För att dämpa manligheten på sidan något slänger jag ut en riktig partyhöjare från den världskända artisten Klaus Nomi. Var särskilt uppmärksammade på refrängens kraftfullt mörka sång ?? Att han dessutom ser bra ut gör ju inte saken sämre..............
Klaus Nomi - Total Eclipse
Förstår att intresset är stort kring denne man så jag lägger även ut lite matnyttiga länkar.
Information och diskografi
Hemsidan

3 kommentarer:

TP sa...

Klaus Nomi!!!
Hur länge har du gått å funderat på d inlägget? Denne besynnerlige man?! Att han gick bort av en aidsrelaterad sjukdom va väl ingen högoddsare.
Faktum e att skivan finns i min skivsamling, men så gör många andra alster av varierande klass. D få gånger jag satte på skivan så var d just denna låt som spelades. Han gjorde även en avskyvärd cover på "The wicked witch" från "Trollkarlen från Oz" som går t historien som en av dom allra värsta coverversioner nånsin. Om den nu finns ute på nätet så för guds skull, håll er borta! Ni kommer aldrig bli normala igen!

Vad händer härnäst?
Sal Solo?

Gonzo sa...

Vad ska man säga!! skulle vilja veta var någonstan i ditt huvud som denne man?! har gömt sig. Underbar falsett nästan i klass med gamle Halford ( kan det ha med läggning att göra?) Snart dax för Les Ritas Mitsubishimasusuki eller vad hon nu hette??

Jimmy Myhre sa...

Les Ritas ligger redan framme, har t.o.m hittat låten som vi alla väntat på...........

Jimmy

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »