tisdag, november 06, 2012

In Concert

2042775-web_341_008_2079232_-2zS5PsbS409

Att sätta samman en lista med grupper som jag sett live kan vara en livsuppgift så god som någon, har dock lyckats att få ihop en lagom liten mix med självupplevda konserter. Fyller på med fler medans synapserna lägger ihop tidsspåren.

In Concert                (Mina konsertbesök nedbäddat i en Spotify-playlist)

Kommer speciellt ihåg en konsert på Kulturbolaget i Malmö. En kompis och jag var på nöjesresa i Malmö/Danmark och vi gick helt enkelt dit för att lyssna på lite rocknroll. Bandet som spelade var för oss fullständigt okänt. In kommer tre killar och river av en konsert som jag aldrig glömmer, en vägg av ljud och gitarrspel som fick näsborrarna att fladdra. Minns den lilla tåren i ögat över att få varit med om något riktigt stort. Bandet hade precis släppt sitt debutalbum “Origin Of Symmetry” resten kan ni nog fylla i själva.

Bliss

5 kommentarer:

Gonzo sa...

Secken goelista!!!
En del av dessa konsertminnen har vi ju gemensamt...bla en fantastisk sommarkväll på Chalmers med TSOOL i högform....listan går varm ikväll.

Anonym sa...

Jag är mäkta imponerad! Både över listan i sig och det arbete som ligger bakom. Skulle jag få några månader över någon gång till att göra min egna konsertlista har jag en god grund här. Bara valet av bild får mina konsertminnen gå i gång, Campino und mannschaft har stått för en av mina bättre livekvällar.
Kan tänka mig att Muse blåste liv i två par trötta Lagårn-ben.
Det liveögonblick jag blivit mest tagen av måste trots allt bli Ed Alleyne Johnson. Alldeles häpnad av musik jag inte trodde fanns och så underbar vacker att man bara stod och skakade undrande på sitt huvud. Att NMA sedan fick hela Gamle Port att gunga gjorde ju inte kvällen sämre.
TP

Anonym sa...

Alltid lika härligt med blandband/listor. Det blir en stund med lurarna ikväll också. Tack Jimmy!

/Anders

Jimmy Myhre sa...

Det finns en hel del goa minnen vi har tillsammans allihop, TSOOL på Chalmers är nog fortfarande deras bästa Anders, Toten Hosen på SK-bar med broder i högform, Ed Alleyne Johnson finns där för alltid,vilken upplevelse, kommer ihåg att NMA gick upp extremt sent och att jag antagligen bara sov två timmar den natten, sedan upp till kneget och riva ut ett badrum. Spellistor och lurar, kan inte tänka mig något mer fridfullt Anders

Boggen sa...

Oj! Imponerad! Av både listan och alla grymma spelningar du varit på.

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »