onsdag, augusti 27, 2008

Kliar i fingrarna

Dax att mjuka upp fingrarna. Förbereda rygg å knän på ett par timmars stågående. Lördagen 30 augusti är det nämligen SKIVMÄSSA på Kåren mellan 11.00-15.00.
En liten påminnelse om känslan kommer här

9 kommentarer:

Anonym sa...

Va härligt.....jag skall tillbringa lörd-sön med att i egenskap av tränare hålla i ett träningsläger för 10-11-åriga små tjejer. Vi skall vara på en jättefin anläggning som ligger ute vid havet....kruxet e bara det att mina kära kollegor som bestämde och bokade stället inte tänkte på att det inte finns någon fotbollsplan!!! Listigt va?

/Zico

TP sa...

Hmmm, jag har varit på en del fotbollsträningsläger där fotbollsplan inte varit helt nödvändig. Men jag tror att inte den åldersgrupp du har uppskattar de aktiviteterna vi hade på samma sätt som vi gjorde då. Inte än!

Något gott skivmässeminne?
Något fynd?

Jimmy sa...

Dags för dop igen på lördag , hade varit en given lördagsutflykt annars, men att se dom små säckla över prästen är också underhållning.
Läge att gå för din del T.P ??

Jimmy

TP sa...

Vet inte faktiskt! På ett sätt hade d varit kul men man har ju hundra andra saker att göra. Sen är väl risken stor att man kommer hem tomhänt å då känns det bortkastat. Jag får se, det är ju långt kvar!!!!

Anonym sa...

TP, om du vill gå. Så hänger jag gärna med! Anders

Anonym sa...

Anders: Det låter ju förstås väldans trevligt. Kan vi höras imorgon för att definitivt bestämma?

TP

Anonym sa...

Absolut! Du har numret va? Anders

Gorillan sa...

Det kan nog bli ett besök...

Anonym sa...

Då kan det bli tre musikbloggare som förgyller mässan.
TP

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »