fredag, augusti 22, 2008

Svänga dom lurviga

Elektronisk dansmusik kan vara fruktansvärt tung och medryckande på dansgolv. Men kan det bli någon riktig livekänsla på konsert? Vad tycker du? Faithless

8 kommentarer:

Jimmy sa...

Fan vad tungt med inslag av riktiga trummor (trumfrekvens i mitten av klippet..), Faithless är helcoola, Insomnia och God Is A DJ är en partyhöjare av stora mått. Det fräcka med Faihless är att albumen låter ganska olikt de singlar dom släpper.

Jimmy

Anders sa...

Det tycker jag absolut, TP. Skulle gärna låta mig svepas med i masspsykosen från de suggestiva trummorna. Riktigt skönt flow i "rapen" i inledningen. Gryyym låt. Lite London 1992. Det här måste jag kolla upp!

Malin sa...

Faithless är alldeles fantastiska live, har haft turen att få uppleva dem två gånger och det är lite som att gå in i en helt annan värld. Man vill aldrig det ska ta slut!

Jimmy sa...

Måste säga att jag är grymt avis på dig Malin, hade velat upptäcka den där andra världen

Jimmy

TP sa...

Härligt att läsa era kommentarer. Ni beskriver exakt likadana känslor som jag fick när jag lyssnade på klippet. Skittungt å levande med elbas och riktiga trummor. Det hade varit något att uppleva. Jag sållar mig till de avundsjukas sällskap, Malin.

Front 242, någon?

Gonzo sa...

Måste säga att det här svänger!! Jag e ju som bekant inte så förtjust i electro musik men med riktiga trummor och bas kan man lura en sur gammel räv som mig. gött med lite nytt sound i mina rock öron.

TP sa...

Jag tänkte väl det, Gonzo!

Stefan sa...

Är bilden möjligen från en Rational Youth spelning på Romo Night?

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »