söndag, september 07, 2008

We are detective

Ibland blir man härligt överraskad av musik, speciellt om man inte har en aning om att den existerar. Kan man verkligen få till bra musik av sättningen trummor, dragspel och klockspel? Visst låter det osannolikt! Men Detektivbyrån kan. Med både musik och låttitlar som bl.a. "Om du möter varg" och min favorit för tillfället "Nattöppet" får dom ens fantasi att skena iväg. Pröva du oxå!

6 kommentarer:

Jimmy sa...

Sagolikt vackert, som om Sigur Ros gjort filmmusiken till En Handfull Dollar, klockspel och trummor vilken mix. Har otroligt nog missat dessa, kan inte ha koll på all bra musik som kryper fram som sniglar ur skogen
Tack för detta vidunderliga tips broder

Jimmy

Jimmy sa...

Föregångare ?? Yann Tiersen
http://www.youtube.com/watch?v=9vopaDE_9aE&feature=related

Jimmy

TP sa...

Anfäkta å anamma, för att citera en skäggprydd vän till de bägge posörerna på bild.
Utropet gäller Yann Tiersen å hans musik. Skitfräckt. Ska genast undersökas.
Puh!!! Nu börjar det igen!!!

Gonzo sa...

Klockspel, gragspel, frispel....det här va ju asbizarrt..kan inte riktigt bestämma mig för om det e genialiskt eller helknäppt. I vilket fall som hels låter det bra.

Malin sa...

Det jag hört av DB är riktigt skönt. Vill minnas att de är värmlänningar också, känns tryggt att veta att hemtrakterna har mer att erbjuda utöver Linda Bengtzing och Christer Sjögren. haha

TP sa...

Jo, det ska stämma att dom är från Värmland. Glöm inte kulturskatten Sven-Ingvars som var mina favoriter när jag var en liten parvel.

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »