tisdag, oktober 28, 2008

Fnurra På Tråden

Att det snart är fars dag vet ju alla ???? Vad kan då vara bättre för den musikälskande mannen än en usbhub i form av ett kassettband. Vem kommer inte ihåg alla gamla svulstiga blandband, kassetten förenade musik, brus, kärlek och nöje med stor finess.I dagens uppstressade ljudperfektionism känns det skönt att vandra tillbaks till grunderna. Tänk när man fick tag på en bandare som dessutom hade inbakat Dolby C, lyckan var total. När nu äntligen mitt spelrum är klart skall jag plocka fram alla mina livekassetter från det gamla radioprogrammet Bommen mm, en guldskatt som ligger klar för att remastras.
The Mission, Neon Judgement, The Swans, Sator, Blue For Two, Nitzer Ebb mm.
Säger som en av de lärde :"Han smider en lans han lägger en Lars" En Liten Film Om Idrott Och Hälsprång

4 kommentarer:

TP sa...

När TP pratar mc så är det det här han menar inte tvåhjuliga saker med motor. Visserligen hade denna uppfinning oxå två hjul å kunde vid billiga inköp låta som knappt funktionella hjullager men därefter slutar liknelserna.
WOW! Den här grejen kan verkligen vara nåt. Det finns ju ett å annat gammalt kassettband med åtråvärt innehåll. Dagx att börja rota i lådorna igen.

Jimmy Myhre sa...

Japp här gäller det att gräva djupt broder, vet ungefär var alla ligger, under ett ton av kläder och annan bråte.

Jimmy

Anonym sa...

Jag har inte ägt ett kassetdäck på många år, men att blanda band var närmast en ritual, framför allt för att det tog en halv dag att få ihop en 90 minutare så avar det ju viktigt blandningen var satt med eftertanke. Kommer fortfarande hur det lätt i freestylen när man tryckte på knappen, först knastret o sen kom svajet, det svajet får man inte i mp3format minsann.

Gonzo sa...

Fan va gött.....jag har nog en ca. 150 kassettband liggandes i en låda!
Tänk om man kunde hitta det röd/svartmålade bandet med Gallans radioshow. Kommer du ihåg våran sportradiosignatur? det kollaget skulle få Zappa avundsjuk.

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »