lördag, oktober 18, 2008

Hackad Och Malen

Skönt att Grisen har återfått sin vanliga färg, vet egentligen inte vad som hände men plötsligt visades blå färg på alla textlänkar, mycket märkligt.
Hursomhelst behövs lite lugnande musik efter dessa mystiska omständigheter. Vad sägs om svensk ambient-electronica. Lika skönt som att sitta inomhus och lyssna på höststormarnas framfart.
Porn Sword Tobacco - New Exclusive Olympic Heights Ett album som rinner igenom din kropp och lämnar små öar av välbehag. Observera att det förstnämnda är själva gruppnamnet

7 kommentarer:

TP sa...

Coolt!
E d du som tagit omslagsbilden? Den luktar Jimmy-San.

Jonas inlägg publicerades med annan textstorlek av någon anledning vilket tydligen påverkade hela sidan. När jag gick in och ändrade till normal storlek återfick länktexterna sin rätta färg. Fråga inte???

Jimmy sa...

Men va faaan, gött broder,konstigt att det skulle påverka hela sidan ????????????????????????????

Tack för hjälpen, satt och kollade igenom all kod på hela sidan utan att hitta något konstigt, skönt att detta är ur världen

Jimsan

Gonzo sa...

Riktigt skön musik...jag som konservativ rockräv fastnade direkt. "En hyllning till cykeln" vilken titel. Omslaget en typiskt jimpanbild eller??

Jimmy sa...

Bilden är faktiskt från deras albumomslag men det skulle kunna vara en Myhrebild som sagt.

Jimmy

Anonym sa...

Skönt att avsluta kvällen med ytterligare ett bra musiktips, passande vaggvisor. Ursäkta oredan med färger, tror att det har att göra med att jag först skrev ner mitt inlägg i word o klippte in det när det var färdigt. Mitt surfande är begränsat i 2min etapper så det blir lättast o göra så. Försökte rätta till det hela med att ändra storlek o dy men gjorde det nog bara värre. Förlåt skall aldrig hända igen.

Anonym sa...

Skönt! Du fortsätter att servera underbar uttröttad-uttjatad-stackars-stackars-pappa-musik. Det här somnar jag gått till ikväll. Tack!! Anders

Jimmy sa...

Varsågoda mina vänner, alltid trevligt när man kan bidra med lite kvällslugn

Jimmy

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »