tisdag, oktober 28, 2008

Giganter o kalkoner

Ni har säkert varit med om det, man slår på radion när man åker till jobbet o sen är det kört, P3 spelar en olidlig Britneyspearslåt eller dyligt o sen är den där resten av dan. Man får den inte ur skallen, den har fastnat i skallen likt hunbajs under vinterkängan. Detta hände mig idag, fast precis tvärt om. Jag har haft exceptionellt svårt att vakna de senaste mornarna men idag dansade jag ur sängen 05.55 när p3 förgyllde min dag med dessa underbara toner.
En välsignad start om jag får säga det själv, finns inga problem efter en sån start fast låten jag hade i skallen var den versionen jag helst föredrar.
Men under eftermiddagen hände något mycket underligt, plötsligt är Jimi o Bob som bortblåsta och har ersatts av följande tyska kalkon, vilken jag med största entusiams går o sjunger på till mina kollegors stora skepsis.

5 kommentarer:

Gonzo sa...

Faan ni e ju värre en skållade illrar...skulle lägga upp ett nytt inlägg men jag väntar tills i morgon. Såg för övrigt Håkan Hellström på TV förut riktigt roligt.
Ämnet du skrev om har vi ju lite redan berört. Hjärnans jukebox kan spela en hiskeliga spratt ibland....David Hasselhoff....en hjälte i sin egen avföring som Vejron hade sagt. Dylan och Hendrix mumma....det är en av mina favvosar med Hendrix, en kanoncover och dessutom lirar han inget solo!! Nä nu skall jag gå och lägga mig och läsa lite ur Markus evangeliet.

TP sa...

Visst e d konstigt!
Att kalkonerna ALLTID knuffar undan klassikerna, å allt annat med för den delen.
Hur gärna man än vill bli av med dylika ur systemet så går det bara inte.
Jag kan dra paraleller till ord. Har du sagt ett svårt ord rätt trehundra gånger å råkar säga det fel en enda gång så e d lugn i helsicke å säga det rätt igen.
Varför är det enklare att komma ihåg fel än rätt?
Varför fastnar kalkoner lättare än en klassiker?
När jag köpte en uppblåsbar simleksak i form av en drake till mitt kära brorsdotter i somras dök helt plötsligt Schnappi upp trots att det är en krokodil. Hela sommaren gick jag å nynna på den förbannade Schnappi. Det bästa var att jag gjorde högt så alla som hörde smittades. Hihi. Precis som du nu gjorde som läste detta. Nu kommer du under lååååång tid gå å nynna på Schnappi. Hehe!
Nu ska jag gå å schnarka! Gonatt!
Ich bin Schnappi ein kleine krokodil. Schni schni schnappi....

Viktoria sa...

Dey var ett rent helsike att få bort "Looking For Freedom" ur skallen när den var med i den där reklamen för ett par år sedan. Och nu är den tillbaka i min skalle igen efter att jag läst din blogg! Tack :D:D:D:D Ha en bra dag ;)

Jimmy sa...

Visst sitter dom där likt knäcken på jul, kalkonen finns med hela tiden oavsett man vill eller inte, så om man ändå skall gå omkring med dessa vederstyggelser i själslivet så varför inte fånga upp en av de värsta tänkbara,
David Hasselhoffs Ifyoulookingforfreedoooom
Kom att tänka på Bad News med din liknelse av hundbajs, han trampar, tar av sig skon och trampar en gång till, du vet nog vilken jag menar...
Skönt att kalkonerna iallafall blandas upp med lite mer tilltalande musik.

Jimmy

Boggen sa...

Damn!! Schni, schni, schnappi!
Nu fastnade den här också!! Men jag ger igen Whigfield - Saturday night! La da di, la da da...

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »