söndag, oktober 26, 2008

Kunde vart värre!

Måndagen står för dörren igen, kan ibland kännas lite jobbigt, önskar man kunde göra som Billy Bragg "You know I´m a hard worker but I ain´t working on a monday, St Monday´s still the weakend for me" o forlänga helgen en dag till men det är ju lätt för honom o säga. Har letat förjäves efter ett klipp med detta lysande öppningsspår från den i övrigt ganska mediokra plattan England Half English men icke. Hur som helst om jobbet känns tungt, ta en sväng till apoteket på lunchen o köp en stjärttermometer av märket Johnsson & Johnsson. Öppna förpackningen och läs bruksanvisningen, där kommer du att finna texten "...varje termometer har testats personligen i vår fabrik". Blunda och upprepa för dig själv "Jag är glad att inte behövra arbeta på kvalitetskontrollen på Johnsson & Johnsson, jag är glad att inte behövar arbeta på kvalitetskontrollen på Johnsson & Johnsson" Fan va sur jag blev att jag inte hittade något klipp på St Monday, den kändes så passande idag. Länkar till något helt annat istället Godfathers

6 kommentarer:

Gonzo sa...

Godfathers, mumma det här är en av mina absoluta favvolåtar. Första gången jag hörde låten framfördes den av det eminenta rockbandet John Lenin. Jag och kusin Ola var på Valvet och såg på herr Johansson och co. Förbandet var Lucky Stiff. Hursomhelst avslutade John Lenin med denna rockrökare och jag var fast.
Måndag ja....ibland önskar jag att jag kunde få knega lite..imorron ska jag syssla med Bibelstudier hela dagen.........Amen.

Gonzo sa...

Vad det anbelangar kvallitetskontrollen på Johnsson & Johnsson så verkar det vara ett inspererande yrke!!

Gonzo sa...

3 kommentarer till ett inlägg jag måste ha en släng av demens...
Hursomelst så får bilden mig att minnas en anekdot från Roskildefestivalen då en ej namngiven person (som jag tror hade en hatisk relation till en viss karelsk björnhund)råkade ut för vissa missöden.
Rätta mig om jag har fel.

TP sa...

Jag säger bara.....

http://www.youtube.com/watch?v=s22bwvHQcnc

Jimmy sa...

Kan inte sluta skratta, dels p.g.a den utprovade stjärttermomtern men också över klippet från ovanstående kommentar, hur tusan skall jag somna nu ??

Jimmy

anders sa...

Hysteriskt roligt inlägg, Jonas!

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »