lördag, augusti 29, 2009

Spinning Round...

Dagens musiktips "Little Dragon" bjuder på en skön softpopelectro med bra sånginsatser, bor och arbetar tydligen från Göteborg, har dock missat dessa helt.
Just remember, don`t chase the dragon
Machine Dreams Spotifylänk med deras album från 2009

7 kommentarer:

TP sa...

Lekfullt, struttigt, enkelt å lite 80-talstuk. Piggt!

Jimmy Myhre sa...

Visst är det bra broder, göteborgs-japanskt dessutom, härlig blandning, 80-talet som många ansåg som det förlorade decenniumet, smyger sig tillbaks in i finrumen. För mig var åttiotalet en guldgruva, tänk goth, slutfasen på punken, postpunk, depprocken, new romantic, indie, synthen, technon och många mer,hm ganska hyfsat tycker jag

TP sa...

Den hopplöst daterade 80-talsmusiken gäller många av hitsen som idag låter rejält utvattnade.
Subgenrena som du nämner håller däremot än idag.

Gonzo sa...

Det här lät skönt....cool video med skugg dockor. 80-talet är som alla decenier...de har sina toppar och dalar. Inhandlade förövrigt appropå 80-talet Imperietboxen. Mycket god nostalgi där...trots en del daterade sound.

Jimmy Myhre sa...

Vem kommer inte ihåg giganter som Joboxers, Hayzee Fantayzee, Falco, Modern Talking (med mannen som lyckades få en stukning på det heligaste två gånger ??)Sade, Spandau Ballet och många fler , (Observera att kommentaren innehåller en viss ironisk underton)

Anonym sa...

Trots ironin så återfanns alla artister förutom Sade i unge herr P-sons skivsamling, eller hur?
TP

Jimmy Myhre sa...

Nog fan är det så broder, vi har alla några oplockade fasaner i köksoffan, tror dock inte att jag ägde någon Falco, men även där är det tveksamt...

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »