söndag, september 27, 2009

Höst

Idag klipptes gräset för sista? gången, de flesta trädgårdsmöblerna plockades in och blommor som till slut förlorat livskampen slängdes i komposten. I kväll viner vinden runt knutarna på stugan. Trots tvåsiffrig utetemperatur känns det som det är HÖST.
Vilken tur då att man har fredagens gristräff att suga på. Som vanligt när de fyra vännarna träffas är det dryck, musik och inte minst skratt. Det sistnämnda är något som man känner dagen efter då man t.ex. hostar. Träningsvärk p.g.a. skratt!
Dagen inleddes med en klassisk skivrunda i GBG. Tur var väl att man lastat ur bilen innan med tanke på den mängd av skivor som inhandlades. Väl hemma hos Jimpan gick sedan skivspelaren varm långt in på småtimmarna. Tack vänner för en suverän dag!
Synd kapten Blåskägg att du inte kunde närvara. Nästa gång!? Och det gäller alla våra bloggvänner. Har ni vägarna förbi Götet så hör av er. Det hade varit kul att träffas å tjöta lite musik.
Avslutar med min höstlåt 2009. Lyssna och njut!

5 kommentarer:

Jimmy Myhre sa...

Samma här broder, nu åkte markisen och utemöbler in i höstvilan. Tim Buckleys låt är så förbannat bra att tiden stannar,en av helgens höjdare helt klart. Tack för en fantastisk helg, nu kan man gå in i hösten med glädje i sinnet. Håller helt med dig Broder, alla våra bloggkamrater är hjärtligt välkomna om ni åker förbi Götet någon gång...

Anders sa...

Ja nu är det höst.
Väldigt tråkigt att jag inte hade möjlighet att komma. Tji Barnvakt.(Kanske borde man använt kondom...) Tror skrattanfallen på gristräffen hade gjort underverk för mitt ryggskott. Nästa gång!

Gonzo sa...

Vilken start på höstsäsongen!!! Nu kan kung Bore komma för jag har massa musik att sitta inne o mysa till.

Boggen sa...

Tar det som en inbjudan till nästa gång ;)

Han hade att brås på, Jeff!

TP sa...

Jag läste någonstans att Tims röst spände över 4 oktaver vilket är fullständigt osannolikt för en annan som knappt kan pinka å vissla samtidigt.

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »