tisdag, september 15, 2009

Mad World

Ytterligare en gammal favorit som ständigt snurrade på vinylspelaren, Tears For Fears debutalbum The Hurting, en platta som fortfarande håller riktigt hög klass, kan däremot inte säga det samma om frisyrerna. Tyvärr så hamnade även Tårarna i smöret och blev till slut fullständigt ointressanta. Denna skiva är dock en äkta klassiker som borde finnas i välsorterade skivsamlingar. Kan tänka mig att den är relativt lätt att få tag på begagnad (för er som vill vandra vidare)
Mad World Yepp ! det var orginalet och här är den andra

3 kommentarer:

TP sa...

Vilken härlig flashback!
Ännu en ohyggligt stark debutplatta och TFF's odiskutabelt bästa. Förutom nämnda spår innehåller plattan även det formidabla titelspåret samt hitsingeln "Pale Shelter".
En självklar klassiker.

Gonzo sa...

Oj vilka minnen!...Den här plattan och framförallt Mad World har vi lyssnat vansinigt mycket på. Har för mig att nån av er hade den på singel oxå...Ett band som tyvärr dalade i mina öron efter denna platta. Coverversionen e oxå riktigt bra, men inte lika ödesmättad som orginalet.

Jimmy Myhre sa...

The Hurting gick ruggigt het ett tag, Pale Shelter och titelspåret är också riktigt bra T.P, men som du säger Gonzo så tappade dom skärpan, tycker dock att andra skivan med Shout är hyfsad, efter det,,,,,,,zip,,,,,,nada

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »