lördag, juni 07, 2008

Ta d kallt!



Så här i värsta värmeböljan tänkte jag det var läge att kyla ner sig lite. Hockeysäsongen slutade defenitivt i torsdags morse då Detroit lyckades ta hem den åtråvärda Stanley Cup-bucklan.


I laget fanns många ledande svenska spelare såsom självklara Niklas Lidström och Henrik Zetterberg men den som satte an tonen i slutspelet var Niklas Kronvall med sina enorma tacklingar. Att dunka in en motståndare i planket är ingen större konst men att som Kronvall proppa dom ute på isen krävs en exceptionell timing som få har. Därför avslutar vi hockeysäsongen med highlighta Kronvalls tacklingar.

Pang på rödbetan

Som en liten bonus måste jag även visa tacklingskungen själv, Scott Stevens. Här har t.o.m. Kronvall något att se upp till. D här e rock'n'roll! Kolla bara titeln!

Scott Stevens Greatest Hits

2 kommentarer:

Jimmy Myhre sa...

Det gör ont i hela kroppen men jag måste nog säga att Stevens smällar var lite på gränsen, ner med armbågarna och använd axlarna så blir det ärligare, Kronwalls känns renare.
Lock n Loll man

Jimmy

Anonym sa...

Ojojoj. Scott Stevens ser ju ut som en ekstam när han tacklar. Rak i ryggen, aldrig ful (bortsett från armbågen mot Lindros då), och utan tillstymmelse till att själv påverkas av träffarna. Jävlar vad stark han måste vara.

Skönt för övrigt med lite is i värmen.

 
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »